Een klein huis versieren voor de kerst

 

Een klein huis versieren voor de kerst

 

Je hebt maar een klein huis maar je wil toch die heerlijke kerstsfeer proeven. Je raakt eigenlijk een beetje in paniek omdat je bang bent dat je er geen plek voor hebt. Wij gaan je laten inzien dat ook jij in je kleine huisje plek genoeg hebt om jouw huis in kerstsfeer te brengen.

 

Kerstboom aan de muur

 

Een kerstboom neemt nogal wat plek in. Of hij nu groot of klein is je moet er maar net plek voor hebben. Er zijn de laatste jaren nogal wat alternatieven te vinden om toch die gezellige sfeer in huis te hebben. Zo zijn er kerstbomen die je aan het plafond kan bevestigen en je op die manier kunt versieren.

Een ander alternatief is de kerstboom die eigenlijk maar een halve kerstboom is. Doordat 1 kant gewoon recht is kan je deze heel goed tegen de muur plaatsen. Dit neemt al een stuk minder ruimte in en toch kun je deze heel leuk versieren.

Heb je ook daar geen plek voor dan kan je nog een kerstboom van steigerhout aan de muur hangen die je gaat versieren met lampjes, ballen of andere kerst ornamenten.

 

Wat anders dan een kerstboom

 

Heb je echt op geen enkele manier plaats om een kerstboom neer te zetten dan kan je ook je huis aankleden met andere kerstversiering. Een mooie krans met verlichting aan de deur of voor het raam. Je ramen versieren met leuke stickers en met lichtjes. Guirlandes langs het plafond waar je lichtjes in kunt doen en ballen aan kunt hangen en aan je tafel een tafelklem die je ook helemaal in de kerstsfeer kunt brengen.

Kortom, wil je echt die kerstsfeer in huis hebben dan zijn er tal van dingen te verzinnen om dat te doen. Fijne kerstdagen!

 

 

©2024 De beste deals - Vergelijk op Kerstwinkel24.nl | Privacy statement